bio

Γεννήθηκα στις 10 Απριλίου 1987, στην Αθήνα.

Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, προσπαθούσα να μαγειρέψω για την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Περίπου στα 14 μου άρχισα να τα καταφέρνω…

Στόχος ζωής απο τότε να ασχοληθώ με την μαγειρική.

Το 2007 αποφοίτησα με άριστα το ΙΙΕΚ τουριστικών σπουδών «Le Monde» στον κλάδο της Γαστρονομικής τέχνης με γνώσεις στην ζαχαροπλαστική, διατροφολογία και την οινολογία. Σύντομα εργάστηκα σε μεγάλες επισιτιστικές μονάδες, όπως το ξενοδοχείο Grande Bretagne, το ξενοδοχείο Cephalonia palace, το εστιατόριο J.K. στην πλατεία Κολωνακίου, το ξενοδοχείο Medium city Hotel στην Βαρκελώνη. Ταυτόχρονα ακολούθησαν κύκλοι σεμιναρίων γύρω από την Βυζαντινή, Ταιλανδέζικη και Κινέζικη κουζίνα, καθώς και εναν κύκλο ερευνών στην Μοριακή γαστρονομία απο το Γαλλικό κολέγιο École Grégoire Ferrandi.

Έχω αρθρογραφήσει για το verge.gr και το avmag.gr

Το blog δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 14 με σκοπό, να μοιραστώ μαζί σας, συνταγές, πειραματισμούς ακόμη και «αποσπάσματα» απο την σύγχρονη (και όχι μόνο) ιστορία της γαστρονομικής τέχνης. Μεταφέρθηκε και άλλαξε μορφή τον Μάιο του 20 σε αυτή την πλατφόρμα και το ταξίδι συνεχίζεται…