
Υλικά που θα χρειαστείς:
- 1 φλυτζανι του τσαγιού βουτυρο (τυπου βιτάμ) θερμοκρασία δωματίου
- 1 φλυτζάνι ζάχαρη (ή 1/2 φλυτζάνι κρυσταλική φρουκτόζη) (ή1/3 φλυτζανι κρυσταλική στέβια)
- 1 φλυτζάνι γάλα
- 3/4 του φλυτζανιού σκόνη κακάο
- 2 πακέτα μπισκότα πτί μπερ
- 1-2 σφηνάκια κονιάκ (ανάλογα τα γούστα μας )
- 1 κσ σιρόπι φράουλα (προαιρετικά)

Πως να το φτιάξεις
Σπάμε σε ενα σκεύος τα μπισκότα,
σε ενα άλλο σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κακάο, και στη συνέχεια το γάλα, το βούτυρο και το κονιακ
ανακατεύουμε και μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί προσθέτουμε τα μπισκότα ανακατεύουμε μαλακά και φορμάρουμε
tips και προτάσεις
μπορείς πριν φορμάρεις να προηγηθεί μεμβράνη ωστε να ξεφορμάρεις με μια κίνηση, δοκίμασε αντι για κονιακ να βάλεις whiskey jameson